Seksendört
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Seksendört

Seksendört Fan cLuß

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

cosmo girl seksendört röportajı

2 posters
YazarMesaj
tunakesh
Moderatör
Moderatör
tunakesh

Kadın

cosmo girl seksendört röportajı Empty
MesajKonu: cosmo girl seksendört röportajı   cosmo girl seksendört röportajı Icon_minitimeÇarş. Şub. 25, 2009 1:48 pm

Olay:Pasta yapma yarışması
Yarışmacılar:Seksendört üyeleri

Erdem Ocak

Bundan evvelki yemek pişirme deneyimlerin neler?

Daha önce sadece patates kızartmak ve yumurta kırmak gibi deneyimlerim oldu.İlk defa böyle geniş çaplı bir yemek yapıyorum.Aşırı mutluyum,herkese tavsiye ediyorum.

Bundan sonra devam edecek misin?

Kesin!Hatta ders almayı planlıyorum burada.İtalyan ya da Çin mutfağını seviyorum ve onları öğrenmek istiyorum.

Kız arkadaşının sana ne yapmasını istersin?

Etli olan her şeye razıyım

Peki sen ona ne yapmak istersin?

Sebzeli bir yemek yapmak isterim ama yapamam

Neden sebzeli bir yemek?

Bilmem kız diye herhalde Chicken yaparım ona ben!

Serter Karadeniz

Tamamen evde karnımın doyması adına yaptığım yemekler.Ne bulduysan koy,üstüne yumurta kır.

Zehirlendin mi peki hiç?

Yok hayır... Yok o kadar hard core omletler değil bunlar.Daha insancıl gıdalarla yapılan omletler.

Sadece omlet mı yapıyorsun?

Yok,makarna da yapıyorum aslında ama beceremiyorum.Çok iyi pilav yaptığımı söyleyebilirim.Makarnayı Okan yapar.İnsanın midesine bir güzel oturur mesela!

Bugünkü deneyimin için neler söyleyeceksin?

Bu il pasta deneyimim.Şu anda ne yaptığımı ben de bilmiyorum.

Eğitim almayı düşünüyor musun?

Yok,ben işimle ilgileneyim yeter.

Bir kız sana ne yapsın istersin?

Bimiyorum ki...Ben ne bulduysam onu yerim.

Sen bir kıza ne yapmak istersin?

Kırmızı et...Şarapla birlikte güzel olur değil mi?

Yemek yapmayan kızlar hakkında ne düşünüyorsun?

İtina ile öğretilir!

Tuna Velibaşoğlu

Benim mutfakla aram çok iyi.Hatta İstanbul'a taşınırken ev aradığımızda ilk dikkat ettiğim şey evin mutfak ve banyo kısmıydı.Çok düzenli ve temiz olmak zorunda bu ikisi.Mutfakta zaman geçirmeyi seviyorum.Rengarenk sebzeler önüme konduğu zaman puzzle yapıyormuşum gibi hissediyorum.Kendi başıma uydurduğum birçok yemeğim var.Anneden gelen bir yeteneğim var sanırım.Salonda televizyon seyretmektense mutfakta bir şeyler yapmayı daha çok seviyorum

En çok hangi yemekleri yapmayı seviyorsun?

Soslarından ve yağlarından dolayı türk mutfağından bir şey yapmak zor oluyor.İtalyan ve Meksika mutfağını çok seviyorum.İtalyan mutfağının pizzalarını değil de ufak tadımlık yemeklerini seviyorum.Yapmaya çalışıyorum ama rezalet oluyor.Tabii bu benim başarısızlığımdan kaynaklanmıyor.O yemekleri yapabileceğim malzemeleri burada bulamıyorum çoğu zaman.

Kendini zehirlediğin oldu mu hiç?

O konuda biraz pimpirikliyim.Aldığım her şeyin son kullanma tarihine bakıyorum.Tavuktan korktuğum oluyor ama...

Pimpirikli kişiler restoran seçerken zorlanırlar.Sen bu konuda zorlanıyor musun?

Onda da tam tersi bir şey söyleyeceğim:Ne kadar pis olursa o kadar lezzetli olur!Gittiğim restoranların çoğu Uğur Dündar tarafından basılanlardır mesela!

Kız arkadaşının sana ne yapmasını istersin?

O yemek yapmasın,ben ona yapayım isterim.İki günde bir farklı şeyler yapmak isterdim ona.

Peki profesyonel olarak eğitim alacak mısın?

Evet,kesin alacağım.Burada İtalya ve Meksika mutfağı eğitimi alacağım.Çin mutfağı da varmış ama ben pişmemiş yemekleri hiç sevmem

Okan Özen

Annemden gördüğüm kadarıyla makarna yapabilirim.Birkaç kez pilav yapmıştım ama hepsi lapa oldu.Bir de annemle bir kere börek yapma tecrübesine eriştim.Onun dışında bir şey yapmadım.

Buraya gelince neler düşündün yemek yapmakla ilgili?

Yemek yapmak sabır isteyen bir iştir.Ben de biraz sabırsızımdır.Güzel bir iştir,merak ediyorum hep ama bana göre değil sanırım.

Bugüne kadar yaptığın yemeklerle kendini zehirlediğin oldu mu?

Yok,olmadı.Hatta başkalarına da bir şey olmadı çünkü benim yaptıklarımı kimse beğenmediği için yemiyor.

Evet,az önce makarna konusunda Serter tarafından ezildin mesela

Makarnayı çektirme yöntemi ile yapıyorum.Annemden öyle gördüm.

Eğitim almayı düşünüyor musun?

Yok,ben kendi çapımda yaptıklarımla idare ederim.

Kız arkadaşına ne pişirmek istersin?

Her şeyi yapmaya uğraşırdım.

O sana ne yapsın istersin?

Karnıyarık yapsın bana.Küçükken patlıcanlı olan her şeyden nefret ederdim ama artık bayılıyorum.

Yemek yapamayan kızlar hakkında ne düşünürsün?

Az da olsa yapabilmeliler diye düşünüyorum.Öyle birine aşık olursam da bir an önce öğrenmesini isterim.
https://seksendort.yetkinforum.com/
cqdm-84
Deneme Moderatör
Deneme Moderatör
cqdm-84

MesajKonu: Geri: cosmo girl seksendört röportajı   cosmo girl seksendört röportajı Icon_minitimeC.tesi Şub. 28, 2009 9:59 pm

Teşekkürler Smile
tunakesh
Moderatör
Moderatör
tunakesh

Kadın

MesajKonu: Geri: cosmo girl seksendört röportajı   cosmo girl seksendört röportajı Icon_minitimeC.tesi Şub. 28, 2009 10:05 pm

önemli değil
https://seksendort.yetkinforum.com/

cosmo girl seksendört röportajı
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» cosmo girl 2