Seksendört
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Seksendört

Seksendört Fan cLuß

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

cosmo girl 2

3 posters
YazarMesaj
tunakesh
Moderatör
Moderatör
tunakesh

Kadın

cosmo girl 2 Empty
MesajKonu: cosmo girl 2   cosmo girl 2 Icon_minitimeÇarş. Şub. 25, 2009 1:52 pm

bu benim yaptığım röportaj Smile) sadece tunayla yapılmıstır...

Grubun bir kısmı Ankara'da,bir kısmı İstanbul'da.Zor olmuyor mu?
Okan ve ben buraya geldik,diğerleri ise orada kaldı.Ama,inan Ankara'dayken daha az görüşüyorduk.10 yıldır birlikteyiz,çok görüşmek istemiyoruz açıkcası.Ne kadar az görüşürsek o kadar uzun sürer bu ilişki.

Üçüncü klip 'Azap'a geliyor.Nasıl bir klip olacak?
Yine aynı yönetmenle,yani emirle çalışıyoruz.Kafanın uyuştuğu birilerini bulmak kolay olmuyor.Klibin teması bir kızla ilgili olacak,hikaye ve klipde oynayacaklar ise sürpriz!

Tanınmış birileri mi olacak klipde?
Üç isim var.Beyonce,Christina Aguilera ve...

Yeni albüme hazırlanıyor musunuz?
Neredeyse 60 parça hazır.Üçüncü albümde çok farklı şeyler yapacağız.Bizimle birçok ünlü isim çalışacak ve insanlar çok şaşıracaklar.Dijital bir albüm,plak veya 5 CD lik bir albüm yapabiliriz.

Bir ara senin nişanlandığınla ilgili haberler dolaşıyordu internette.Gerçekten var mı böyle bir şey?
Ben de nişanlanamaz bir tip mi var acaba?Açıklıyorum:rihanna ile birlikteyim ve o yüzüğü ben aldım!Yok öyle bir şey.Böyle şeyleri söylemekten çekinmem,aksine gurur duyarım.Normalde özel hayatımla ilgilibir açıklama yapmaktan yana değilim;ama senin özel bir durumun var.Böyle bir durum olsa emin ol haberiniz olur ve çatır çatır da fotoğraflarımı koyarım!Saklayacaksam n,ye nişanlanayım ki...Saklayanlar utansın Gamze.

Konserler nasıl geçiyor?
Köln'deki konserimizde büyük bir ilgi vardı.Frankfurt'ta akustik çaldık.Çok güzel ve sıcak bir konser oldu.Mart ayında daha büyük bir turne olacak.Bu,onun hazırlığı niteliğindeydi.

Bir sahnede yaşadığın en zor anları sorayım...
Çok var aslında.1200kişinin olduğu Saklıkenrt konserinde pantolunumun arkası yırtılmıştı ve yedek pantolonum da yoktu.Erdem yanıma yaklaşıp "Sakın arkanı dönme"dedi.E,tabii durumu kurtaramayacağımı anlayınca,seyircilere arkamı dönüp"Affedin,sizin iiçin....yırttım!"demiştim.Hatta o şekilde konsere devam etmiştim.Sonra antalya kumluca'da iki metreden aşağı uçtum.Havaya zıplarken kabloya takılıp,yere çakıldım.İzleyicilerden 'Uhhhh' diye bir ses geldiğini hatırlıyorum.Bir de Hacettepe Üniversitesi'nde çalıyordu.Işıkları taşıyan ayaklara tırmanmıştım,yağmur da yağıyordu.Elektirik çarpmıştı ve tutunmasam 12 metreden aşağı düşecektim.Bunlar en güzelleriydi!Ben doğuştan 'çoğuşum'. Sakin olmam için çok fazla ihtar alıyorum;ama kendime engel olamıyorum,ne yapayım!.Sahneyi bulmuşum,hayatta bırakmam.
https://seksendort.yetkinforum.com/
tunaqoliq
Alışıyorum galiba
Alışıyorum galiba
tunaqoliq

Kadın

cosmo girl 2 Empty
MesajKonu: Geri: cosmo girl 2   cosmo girl 2 Icon_minitimePerş. Şub. 26, 2009 12:00 am

saol bebem yine coşturmuşsun buraları Very Happy
tunakesh
Moderatör
Moderatör
tunakesh

Kadın

cosmo girl 2 Empty
MesajKonu: Geri: cosmo girl 2   cosmo girl 2 Icon_minitimeCuma Şub. 27, 2009 10:58 pm

görevlerimizi yerine getirmeye çalısıyoruz canım Laughing
cqdm-84
Deneme Moderatör
Deneme Moderatör
cqdm-84

cosmo girl 2 Empty
MesajKonu: Geri: cosmo girl 2   cosmo girl 2 Icon_minitimeC.tesi Şub. 28, 2009 9:52 pm

Teşekkürler Smile
tunakesh
Moderatör
Moderatör
tunakesh

Kadın

cosmo girl 2 Empty
MesajKonu: Geri: cosmo girl 2   cosmo girl 2 Icon_minitimeC.tesi Şub. 28, 2009 10:08 pm

önemli değil Wink

cosmo girl 2
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-