Seksendört
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Seksendört

Seksendört Fan cLuß

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

4 yÜZ kendı agzından

3 posters
YazarMesaj
Tuna Yıldız
Admin
Admin
Tuna Yıldız

Kadın

4 yÜZ kendı agzından Empty
MesajKonu: 4 yÜZ kendı agzından   4 yÜZ kendı agzından Icon_minitimeCuma Ara. 19, 2008 6:38 pm

Didem: 2 Temmuz 1986 yılında doğdum. 8 aylıkkan İsveç Stocholm'a, ailemle birlikte yerleştik ve 13-14 sene kadar İsveç'te yaşadım, okudum. Müziğe, 10 yaşında piyano çalarak başladım, aynı zamanda tiyatro dersi aldım ve birçok sporla ilgilendim profesyonel olarak. Daha sonra İstanbul'a temelli olarak geri taşındık, ortaokulu ve liseyi Ortadoğu Koleji'nde okudum. Lisede yabancı dil bölümünde okudum ve İstanbul devlet konservaturarı'nda fagot bölümünde okumaya başladım; daha sonra solistlik kısmımın daha ağır bastığını hissettim. Çünkü okul orkestrasında solisttim ve yine aynı konservaturarın müzikal bölümünü kazandım ve okudum. Şimdi Yeditepe Üniversitesi İtalyanca Sanat ve Tasarım bölümü, 3. sınıf öğrencisiyim. İsveççe, İtalyanca ve İngilizce biliyorum.Gülnur: 1982 Almanya doğumluyum. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü mezunuyum. Daha önce de Müjdat Gezen Sanat Merkezi Batı Müziği ve yine İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Müzikal Bölümünde eğitim aldım. Birçok dizi ve reklam müziği seslendirdim. Bunlardan Ayrıca temsil ettiğim şarkı yarışmalarında da okuluma 1.'likler kazandırdım. 2002 yılı Eurovision şarkı yarışmasında, ülkemizi temsil eden grupta yer aldım.İlkay: 1983 yılında İstanbul'da doğdum. Müziğe 8 yaşında başladım. Okul yıllarında solistlik deneyimlerimin yanı sıra Ülkerspor, Fenerbahçe, Galatasaray gibi önemli takımlarda profesyonel olarak basketbol oynadım. Solistlik tarafımın ağır basması sonucunda basketboldan uzaklaşarak kariyerini müzikle sürdürmeye karar verdim. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde Hafif Batı Müziği Bölümü mezunuyum.Onur: 1983 İstanbul doğumluyum. Yıldız Teknik Üniversitesi Modern Dans Bölümü öğrencisiyim. Aynı zamanda İstanbul Devlet Konservatuarı Müzikal Bölümünde okuyorum. Ayşe Opereti, Yıldızlar Altında gibi ünlü müzikallerde rol aldım.Mydonose Showland'de, bir çocuk müzikali olan 'Güneşi Güldüren Soytarı' da rol aldım.Çocukluğumdan beri seslendirme yapıyorum. Pokemon, Digimon, Teletubbies, Kaptan Tsubasa gibi birçok çizgi filmde, baş karakteri seslendirdim. Bunun yanında Chriss O'donnel, Elliah Wood, Matt Damon gibi Hollywood aktörlerine de ses verdim. Disney Channel'in voicecover'lığını yapıyorum. Birçok reklamda konuştum. Şu anda hala aktif olarak seslendirme yapmaya devam ediyorum.
http://www.seksendort.yetkinforum.com
cqdm-84
Deneme Moderatör
Deneme Moderatör
cqdm-84

MesajKonu: Geri: 4 yÜZ kendı agzından   4 yÜZ kendı agzından Icon_minitimePaz Mart 01, 2009 7:58 pm

teşekkürler canım Smile
tunakesh
Moderatör
Moderatör
tunakesh

Kadın

MesajKonu: Geri: 4 yÜZ kendı agzından   4 yÜZ kendı agzından Icon_minitimePaz Mart 01, 2009 8:51 pm

pek sevmem ama bu yaz ask yok sarkılarını cok dinledim ve sevdim
https://seksendort.yetkinforum.com/
cqdm-84
Deneme Moderatör
Deneme Moderatör
cqdm-84

MesajKonu: Geri: 4 yÜZ kendı agzından   4 yÜZ kendı agzından Icon_minitimePtsi Mart 02, 2009 2:30 pm

ben dinlemedim de çok yinede sadece o şarkıları güzel
tunakesh
Moderatör
Moderatör
tunakesh

Kadın

MesajKonu: Geri: 4 yÜZ kendı agzından   4 yÜZ kendı agzından Icon_minitimePtsi Mart 02, 2009 5:38 pm

evet ilk sarkıları çok sacmaydı bence silent
https://seksendort.yetkinforum.com/
cqdm-84
Deneme Moderatör
Deneme Moderatör
cqdm-84

MesajKonu: Geri: 4 yÜZ kendı agzından   4 yÜZ kendı agzından Icon_minitimePtsi Mart 02, 2009 11:07 pm

evet bence hepsi onlardan daha iyi Smile

4 yÜZ kendı agzından
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-