Tuna Yıldız Admin
Mesaj Sayısı : 235 Yaş : 32 Nerden : sakarya Kayıt tarihi : 19/12/08
| Konu: Seksendört röpörtajı Cuma Ara. 19, 2008 6:11 pm | |
| [size=14pt] Seksendört fanlarını daha ne gibi süprizler bekliyor?[/size] [size=14pt] Tuna: aslında bunu biz bile bilmiyoruz, çünkü zamanın ne getireceği neler alıp götüreceği belli olmuyor ki, ama hep iyiye gidicez ki buda fanlarımızın sayesinde..[/size] [size=14pt] Fanlarınız sizin hayatınızın büyük bir yerinde mi rol alıyorlar?[/size] [size=14pt] Erdem: Tabiki . Eğer ki biz albümü kaydedip internet üzerinden tanıtsaydık bizim acımızdan bu kadar iyi olmazdı, sonucta bizim ismimizin duyulmasında onların büyük bir payı var [/size] [size=14pt] Seksendört kuliste nasıl?[/size] [size=14pt] Serter: Bunu anlatmanın verdiği mutluluk kadar haz verici bir şey yok bizim için , yeni hayranlarımızın yüzünü görmek bizleri cok heycanlandırıyor.[/size] [size=14pt] Bu sorum Okan'a ! Okan sen neden bu kadar suskunsun fanların senin etkinliklere gidip de konuşmamandan şikayet ediyorlar?[/size] [size=14pt] Tuna: ona konusma yasagı koyduk (gülüyor)[/size] [size=14pt] Okan: Bunun aslında bir nedeni yok . Hersey Tuna'nın başının altından çıkıyor bana konuşma diyor bende konusmuyorum Şaka bir yanada ben gitarımla anlatmak istediğimi anlatıyorum onlar bunu zaten anlıyorlar[/size] | |
|
cqdm-84 Deneme Moderatör
| Konu: Geri: Seksendört röpörtajı Ptsi Mart 02, 2009 2:37 pm | |
| bunun röportajlar bölümüne gitmesi lazım deil mi ? teşekkürler canm | |
|
tunakesh Moderatör
Mesaj Sayısı : 659 Yaş : 32 Nerden : istanbul Kayıt tarihi : 21/02/09
| Konu: Geri: Seksendört röpörtajı Ptsi Mart 02, 2009 4:57 pm | |
| güzel bir röportaj fakat yanlış yerde acılmıs adminim | |
|