Seksendört
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Seksendört

Seksendört Fan cLuß

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

ÇileKe$....

+3
okan_84
GECELİK AŞK
ßusHoo
7 posters
YazarMesaj
Misafir
Misafir

ÇileKe$.... Empty
MesajKonu: ÇileKe$....   ÇileKe$.... Icon_minitimePerş. Mart 20, 2008 11:12 am

ÇİLEKEŞ

ÇileKe$.... Lekeyh4
2002 yılının Ekim ayında kurulan ÇİLEKEŞ, vokalde Görkem Karabudak, elektronik gitarda Ali Güçlü Şimşek, bas gitarda Gökhan Şahinkaya ve davulda Cumhur Avcil’den oluşuyor.
İlk konserini Kasım 2002’de Ankara Saklıkent’te gerçekleştiren Çilekeş, 2003 ve 2004 yıllarında verdikleri konserlerle önce Ankara’da dikkatleri çektiler. 2003`ün Mayıs ayında önlerinde gerçekten önemli bir fırsat olduğunu henüz bilmedikleri Fanta Genç Yetenekler Aramızda yarışmasına katıldılar. Ön elemeleri aşan Çilekeş, İç Anadolu Bölgesi Finali`nde canlı performansıyla beğeni toplayarak Türkiye Finali`ne katılmaya hak kazandı. Grup, yarışmanın Türkiye Finali`nde Melih Kibar, Meltem Taşkıran, Teoman, Levent Yüksel, Engin Akıncı`dan oluşan jüri önünde yine canlı performansıyla göz doldurarak yarışmayı kazandı.
Bu gelişmenin ardından daha büyük organizasyonlarda, daha geniş kitlelere ulaşmaya başlayan Çilekeş, konserlerin yanında albüm çıkarma fikrini aklına koydu ve yeni parçalar yaparak bir demo hazırladı.
Canlı performanslarıyla gözdolduran grup, yarışmanın arkasından davet edildikleri ve 17 şehri kapsayan Türkiye turnesinde Candan Erçetin, Beyaz, Harem ve Nev ile birlikte yaklaşık 350 bin kişiye ulaşma fırsatı yakaladı. Böylece büyük çapta bir turneye çıkan ilk amatör grup oldular ve henüz ilk albümleri çıkmadan kayda değer bir dinleyici kitlesi yakalamayı başardılar.
Prodüksüyonuna 2005`in Mart ayında İTÜ MIAM`da davullları kaydederek başladıkları ve özellikle üniversite gençliği tarafından dört gözle beklenen ilk albümleri “Y.O.K.” Volkan Başaran’ın prodüktörlüğünde Haziran 2005’te ONAIR tarafından yayınlandı. Şarkıların söz, beste ve düzenlemelerinin tümünün Çilekeş’e ait olduğu albümde Rap müziğin yükselen ismi Fuat, Kurban grubunun davulcusu Burak Gürpınar ve alternatif müziğin önemli ismi Aylin Aslım da birer şarkıda konuk müzisyen olarak katıldılar.
ßusHoo
Admin
Admin
ßusHoo

Kadın

ÇileKe$.... Empty
MesajKonu: Geri: ÇileKe$....   ÇileKe$.... Icon_minitimePaz Mart 23, 2008 2:08 pm

çok severek dinlerim çilekeş süper bi grup xD
https://seksendort.yetkinforum.com
GECELİK AŞK
Alışıyorum galiba
Alışıyorum galiba
GECELİK AŞK

Kadın

ÇileKe$.... Empty
MesajKonu: Geri: ÇileKe$....   ÇileKe$.... Icon_minitimePtsi Ara. 29, 2008 9:11 pm

katılıorumm çilekeşde süper bi grup ama seksendört kadar deil Very Happy
okan_84

okan_84

Kadın

ÇileKe$.... Empty
MesajKonu: Geri: ÇileKe$....   ÇileKe$.... Icon_minitimePaz Şub. 01, 2009 8:41 pm

ben Çilekeş pek dinlemediim için bilmiyorum ama duyduğum kadarıyla güzel bir grupmuş
tunakesh
Moderatör
Moderatör
tunakesh

Kadın

ÇileKe$.... Empty
MesajKonu: Geri: ÇileKe$....   ÇileKe$.... Icon_minitimeÇarş. Şub. 25, 2009 4:20 pm

tüm sarkılarını çok seviyorum özellikle son albümlerinde ki kürar sarkısı mükemmel basarılarının devamını diliyorum...
https://seksendort.yetkinforum.com/
tunakolik
Deneme Moderatör
Deneme Moderatör
tunakolik

Kadın

ÇileKe$.... Empty
MesajKonu: Geri: ÇileKe$....   ÇileKe$.... Icon_minitimeÇarş. Şub. 25, 2009 7:27 pm

albümünün tamamını dinlemedim fakat dinlediğim kadarıyla güzel bi grup
Serter_Kubra
Alışıyorum galiba
Alışıyorum galiba
Serter_Kubra

Kadın

ÇileKe$.... Empty
MesajKonu: Geri: ÇileKe$....   ÇileKe$.... Icon_minitimeÇarş. Şub. 25, 2009 8:34 pm

Çok başarılı bi grup şarkıları favorim evt
cqdm-84
Deneme Moderatör
Deneme Moderatör
cqdm-84

ÇileKe$.... Empty
MesajKonu: Geri: ÇileKe$....   ÇileKe$.... Icon_minitimePaz Mart 01, 2009 8:12 pm

teşekkürler canım Smile

ÇileKe$....
1 sayfadaki 1 sayfası